Program testů v Jerezu

Renault | foto: Renault ČR

Týmy se dnes vrací na jihošpanělskou trať v Jerez de la Frontera. Bude zde ode dneška do soboty testovat osm týmů. Do prvního závodu v Bahrajnu zbývá už jen pět týdnů.

Týmy už by měly mít připravané vozy, i když jak vidíme, i špičkové stáje mají značné problémy. Teď už je na čase hledat nastavení a vybírat pneumatiky, do Jerezu se už týmy před sezónou nevrátí. Výběr pneumatik bude komplikovat počasí, ve Španělsku je teď nezvykle chladno, přitom první tři závody budou horké.

Partu nedrží stáje Red Bull a Ferrari. První bude tento týden testovat anglickém Silverstone, druhý na své domácí trati v italském Fioranu.

Program testů v Jerezu o tomto týdnu:

ÚTERÝ
Toyota (Zonta, Panis), Honda (Barrichello, Button), Williams (Wurz, Rosberg), Midland (Monteiro, Albers)

STŘEDA
Renault (Alonso, Fisichella), McLaren (Montoya, Paffett), Toyota (R.Schumacher, Trulli), Honda (Barrichello, Button), BMW Sauber (Heidfeld, Villeneuve), Williams (Webber, Rosberg), Midland (Monteiro, Albers)

ČTVRTEK
Renault (Alonso, Fisichella), McLaren (Räikkönen, Paffett), Toyota (R.Schumacher, Trulli), Honda (Button), BMW Sauber (Heidfeld, Villeneuve), Williams (Webber, Wurz), Midland (Monteiro, Albers), Toro Rosso (Liuzzi)

PÁTEK
Renault (Alonso, Fisichella), McLaren (de la Rosa, Paffett), BMW Sauber (Heidfeld, Kubica), Midland (Monteiro, Albers), Toro Rosso (Speed)

SOBOTA
Renault (Alonso, Fisichella), McLaren (de la Rosa)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy