Martin Pouva se představil v F1 na TV Nova

GP Bahrajnu (Sakhir) | foto: Scuderia Ferrari

Jak jsme již avizovali před koncem loňské sezony, Formule 1 se v České republice od letošní sezony přestěhuje z TV Prima na TV Nova.

Celou zimní přestávku si lidé v Česku lámou hlavu nad otázkou, kdo je v republice nejschopnější ke komentování závodů Grand Prix Formule 1? TV Nova, coby nový vlastník televizních práv pro naši zemi pomalinku, ale jistě poodhaluje tajnosti, kdo bude tím vyvoleným, jenž bude zastupovat české fanoušky v královně motorsportu z pohledu komentátora.

Dnes se v Televizních novinách TV Nova představil Martin Pouva  v reportáži, která vycházela z prezentace týmu BMW Sauber F1 ve Valencii. To ukazuje na to, že bude práve on tou osobou? Dalším kandidátem bezesporu byl i známý český komentátor Petr Horák.

Petr horák na otázku, zda bojoval o tuto příležitost odpověděl: "Ne nemá to smysl bojovat, TV Nova musí sama poznat, kdo je v komentování u nás nejschopnější."

Pokud dnešní poodhalení této mozaiky znamená i cílovou rovinku, je už tedy jasno. Martin Pouva se vrací ke komentování Formule 1 po několika letech a doufejme - přejme mu, aby mu to šlo lépe, než když začínal.

Pokud počítáme i Luboše Pecháčka, je Pouva už čtvrtým českým komentátorem Formule 1 na našich obrazovkách (Luboš Pecháček, Petr Horák, Jiří Nikodým a Martin Pouva).

Je tu ale ještě jedna možnost, že by TV Nova měla více komentátorů. To je ovšem málo pravděpodobná spekulace.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy