Coulthard se bude snažit

Coulthard, David | foto: Sutton Images

Dlouhých devět let strávil u McLarenu, ale titulu se nedočkal. Zasmušilý Skot David Coulthard odešel k Red Bullu. Nové prostředí mu prospělo, na trati mile překvapil a vrátil se mu elán.

David Coulthard je znovu sebevědomý a věří, že Red Bull bude žádat jeho služby i v roce 2007. Je si však vědom toho, že jeho mladý týmový kolega Christian Klien se zlepšuje, a aby si DC místo udržel, bude muset jezdit rychle a bez chyb. Přitom Red Bull nabízí jezdcům větší šance na dobré umístění, než se předpokládalo před jeho vstupem do F1. Navíc přitahuje nejschopnější osobnosti, včetně konstruktéra Adriana Neweyho od McLarenu.

"Chci znovu závodit ve voze kompletně navrženém Adrianem Neweyem. Všech svých třináct vítězství jsem získal v jeho vozech u Williamsu a McLarenu. Třináct vítězství, to už je docela pěkné číslo. Samozřejmě, mohlo být ještě lepší, kdybych před sebe občas nepustil někoho druhého...," rýpnul si Coulthard do svého bývalého kolegy Häkkinena. "Chci přidat čtrnácté vítězství a chci je znovu získat v Adrianově voze. Chci s Red Bullem závodit i v roce 2007, kdy už bude vůz kompletně od Adriana. Budu se letos hodně snažit!"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy