Honda F1 společně se Snap-on-Tools

Button, Jenson | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Stáj Honda F1 včera oznámila nového partnera, kterým se stal výrobce nářadí Snap-on-Tools.

Honda dostala další dárek. Je jím nový sponzor, tedy partner, který dodá snad k nejlepší sezoně stáje Honda technické zázemí.

Společnost Snap-on-Tools je svým rozsahem globální společnost, která vyvíjí a vyrábí nástroje a také diagnostiku a řešením pro profesionální využití nářadí.

Loga této společnosti se objeví jak na kombinézách jezdců stáje Honda F1, tak také na novém vozu RA106.

Šéf týmu Honda F1 Racing, Nick Fry: "S radostí vítame Snap-on Tools v našem týmu. Po změně na tým Honda F1 je náše stáj optimisticky naladěna a očakáváme velmi úspěšnou sezonu 2006. S našimi úspěchy jsou spojeni samozřejmě i naši partneři. Snap-on Tools patří k najvětším společnostem ve svém oboru a právě proto máme z podpisu této smlouvy velkou radost. Snap-on-Tools nám dodá vysoce sofistikovaný konzultační servis a diagnostiku, kterou využijeme v našem novém aerodynamickém tunelu. Mimo to získáme i vysoce specializované nástroje, které nám výrazně pomohou v naší práci. Za tuto spolupráci velmi děkujeme a těšíme se na novou sezonu 2006." 

Výkonný ředitel Snap-on Tools, Terry Barcham: "S Hondou spolupracujeme už několik roků. Jsme velmi rádi, že nyní můžeme spolupracovat i s týmem Honda F1 Racing. Jsme přesvědčeni, že naše produkty mohou pomoct tomuto týmu k dosažení její nejlepší sezony v historii Hondy."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy