Dlouholetá smlouva není to pravé!

Fernando Alonso je dle zpráv ze zákulisí Formule 1 v hledáčku týmu Ferrari. Jeho současný šéf Flavio Briatore však do Maranella vzkázal, že nadějný talent není k prodeji za žádnou cenu a byla mu nabídnuta smlouva až do roku 2007.

To, že je mladý Španěl v tuto chvíli středem zájmu ví skoro všichni, jeho druhá sezona v F1 a první v konkurenceschopném týmu ukazuje, že v jeho osobě je možná skryt nástupce současného krále Formule 1 Michaela Schumachera.

Expilot Formule 1 Eddie Irvine, jenž i nadále sleduje veškeré dění kolem ní, Fernandovi radí, aby dlouhodobou smlouvu v žádném případě nepodepisoval. „Alonso dostal nabídku smlouvy do roku 2007, ale pokud bude rozumný, vyhne se jejímu podpisu, neboť je velice pravděpodobné, že ho budou chtít velice brzy získat Ferrari nebo McLaren,“ napsal ve svém sloupku v deníku The Sun Ir. Dále pokračuje, že dle něj musí takový čas brzy přijít, neboť rozený talent jeho formátu se neobjevuje každý rok. Bývalý jezdec týmů Jordan, Ferrari a Jaguar je nadšen především z Alonsova úžasného citu pro vůz.

Vždyť i samotný Michael Schumacher podepisuje pouze dvouleté smlouvy i když by si ho Ferrari rádo pojistilo až do konce kariéry. Není tedy asi vážného důvodu, proč by měl Alonso jednat jinak…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy