Monteiro se těší na Alberse

Monteiro, Tiago | foto: Jordan Grand Prix

Portugalský pilot Tiago Monteiro si nepřipouští pochybnosti o tom, že bude v příštím roce závodit za tým Midland, a to přestože vedení stáje už potvrdilo služby Alberse, ale jeho samotného ne.

Christijan Albers přestupuje k Midlandu z Minardi, kde předvedl poměrně dobré výkony, ale srovnání s dalšími jezdci bývá pro vnější pozorovatele v tomto případě nesnadné.

Tiago Monteiro závodil za tým Alexe Shnaidera už v letošním roce a na příchod holandského jezdce se moc těší především pro jeho rychlost a spolehlivost. Sám Monteiro si přitom letos nezískal renomé rychlého, ale právě spolehlivého jezdce.

Portugalec je přesvědčen, že na jeho jmenování pouze dosud nebyl čas a ta pravá příležitost, ale věří tomu, že závodit bude: "Tým na mě má opci a rozhodl se ji využít."

Od nové sezony se Tiago slibuje lepší výsledky a rád by získal více bodů, což jistě nebude vůbec snadné. Sází přitom především na pneumatiky Bridgestone, které by měly být v daleko lepší formě než letos.

Také novému šasi věří, zatím sice viděl nový vůz M16 pouze ve velikosti modelu v aerodynamickém tunelu, ale z prvních dojmů soudí, že vůz bude rychlý a moderně koncipovaný.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy