Vánoce u McLarenu

Räikkönen - Montoya | foto: McLaren

Největší a předčasný dárek dostal testman Alex Wurz, ovšem ne od Jejížška, nýbrž od Čápa. Druhý testovací pilot Pedro de la Rosa a oba závodníci jsou doma s rodinami.

Jak tráví Vánoce jezdci stáje McLaren Mercedes?

Kimi Räikkönen
O Vánocích budu doma s rodinou, vždycky to tak bylo. Konečně mohu být delší dobu s rodiči a s příbuznými. A co bych si přál dostat? Nejlepší by byl asi tryskáč, abych mohl pohodlněji a rychleji jezdit na závody! ( :-) ) Ale radost mi udělá cokoliv.

Juan Pablo Montoya
Tohle budou první Vánoce s mým synem Sebastianem a budou pro něj velmi zvláštní, protože pojedeme na hory do Evropy, kde poprvé uvidí sníh.

Alexander Wurz
Letošní Vánoce jsou pro mě trochu neobvyklé, měl se nám na Štědrý den narodit Charlie, ale podařilo se mu to už o něco dřív. Takže teď se pomalu vracíme k přáním a dárkům a jsme šťastni. Největší dárek je náš syn.

Pedro de la Rosa
Vánoce jsou pro nás rodinným setkáním. Budeme s rodinou mé ženy Marie. Vždy si užijeme hodně příjemné zábavy, za Santu se převléká můj bratr a nosí dárky dětem. Na svátky pojedeme s rodinou do New Yorku. Nejlepším dárkem je zdraví. Když je člověk zdravý, může dosáhnout čehokoliv.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy