di Montezemolo o Ferrari a Rossim

di Montezemolo, Luca | foto: Scuderia Ferrari

Prezident italské stáje popírá poslední zprávy o údajném nátlaku Ferrari na hvězdu MotoGP Valentina Rossiho. Vše je podle 58letého manažera v rukou samotného jezdce.

Rossiho možný přestup na čtyři kola a rovnou Formuli 1 fascinuje mnohé, ale Luca di Montezemolo upozorňuje na skutečnost, že se jedná o velké rozhodnutí, které by sehrálo v další kariéře italského pilota velkou roli, ať už kladnou nebo zápornou.

"Je si velmi dobře vědom toho, že se mu změna vyplatí pouze tehdy, když bude mít šanci vítězit. Přestup do F1 je pro něj obrovskou výzvou, ale je také hodně pravděpodobné, že zůstane v MotoGP."

di Montezemolo opět tvrdil, že Rossiho testy s Ferrari nejsou součástí intenzivní přípravy jezdce pro start za italskou stáj v roce 2007. "Naše nabídka testů je dárkem."

Sám Rossi byl poslední jízdou v rudém monopostu na okruhu v Mugellu nadšen. "Užil jsem si to a byl jsem docela rychlý, možná až příliš, jsem spokojený, ale více k tomu nemám co říci. Existují pro mne jen vítězství, druhé housle bych nikdy nehrál."


Foto: Scuderia Ferrari

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy