Ferrari dává Rossimu deadline

Vedení stáje Ferrari mělo podle nověřených zpráv dát Valentino Rossimu čas na rozmyšlenou kvůli jeho přestupu do Formule 1, avšak ze strany stáje by to měl být údajně definitivní termín.

Onen poslední termín je červen příštího roku. Do té doby se musí několikanásobný mistr světa motocyklů rozhodnout, čemu dá v jeho budoucnosti přednost, řidítkům či volantu v kopitu monopostu?

Málokterý jezdec dostane tak zajímavou nabídku od takové stáje, kterou je Ferrari a přesto s rozhodnutím Rossi otálí. Jiný jezdec by měl už třikrát podepsanou smlouvu. Proto, pokud se zprávy ze strany Ferrari potrvdí, není se čemu divit, že stanovili deadline. Ferrari ve svém postavení nemůže nabízet místo jezdci do nekonečna, když je stále odmítáno. Na druhou stranu je možné pochopit i Rossiho, který je ve svém odvětví nejlepším jezdcem a těžko se s tímto primátem bude loučit. Vyvstává také otázka, co když se Rossimu ve Formuli 1 nepovede tak dobře, jako na motocyklech?

26letý Valentino Rossi měl pro magazín "Motorcycle News" říct: "Nikdy jsem ještě neřekl, že jsem rozhodnutý jít do Formule 1. Problém je, že stále musím myslet na motocykly."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy