Midland v Jerezu otestuje Van Hooydonka

Midland | foto: Midland F1 Racing

Od 7. do 11. prosince 2005 absolvuje Midland F1 Racing petidenní testování na španělském okruhu v Jerezu.

Tým oznámil, že jeden den z pětidenního testovacího programu bude patřit mladému jezdci Jeffrey van Hooydonkovi. Mělo by tak být 8. prosince. 15. listopadu navštívil van Hooydonk továrnu Midlandu, aby mu byla odlita jeho sedačka.

Colin Kolles, šéf týmu říká. "Znám Jeffreyho od doby, co závodil ve Formuli Renault a Formuli 3, tedy ve dvou šampionátech, kde odvedl velmi dobrou práci. Proto jsme mi potěšením, že mu můžeme dát příležitost prokázat jeho dovednosti a potenciál."

Jeffrey van Hooydonk: "Tento první test je výsledkem vyjednávání mého managementu, mých sponzorů a týmu Midland od Grand Prix Německa v Hockenheimu. Od této doby jsme se snažili o možnost testovat ve Formuli 1. Jsem rád, že jsme byli v kontaktu několik měsíců, protože jsem mohl zapracovat na moji tělesné kondičce. Okruh ve Španělsku je docela náročný, s rychlými zatáčkami, takže předpokládám, že to bude náročné na krk. Ale myslím, že dost posiluji. Už mám jednu zkušenost s Formulí 1, když jsem loni absolvoval prezentační jízdu v Misanu za tým Minardi. Vím tedy, co mohu očekávat. Mám také docela dost zkušeností s formulami jiných tříd, i když to se nedá s Formulí 1 jakkoli srovnávat. Očekávám, že to bude náročný, ale vzrušující den. Jsem rád, že mohu nabídnout belgickým fanouškům opět belgického zástupce ve Formuli 1. Musím podat co nejlepší výkon  a pak čekat, co bude dál, co přinese budoucnost."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy