Rapper Drake zahajuje novou éru Sauberu s novou identitou

Představení loňského vozu C43 | foto: Alfa Romeo Racing

Kanadský rapper Drake odstartoval novou éru Sauberu, který na Nový rok změnil svou identitu. Nyní bude vystupovat pod názvem Stake F1 Team.

Po pěti sezónách, kdy švýcarská stáj závodila pod názvem svého sponzora Alfa Romeo, kývla na dvouleté partnerství se společností, která se zabývá sázením, zábavou a životním stylem. Smlouva vyprší v roce 2026, kdy se má stát továrním týmem Audi.

Drake je jedním z partnerů společnosti Stake, mezi další patří také anglický fotbalový klub Everton či UFC. Zřejmě ho tedy letos uvidíme také na několika velkých cenách.

View this post on Instagram

A post shared by Stake F1 Team (@stakef1team)


"Minulá sezóna představovala počátek cesty společnosti Stake ve Formuli 1 a nová role v čele týmu Stake F1 představuje přirozený a vzrušující krok na této cestě,"
popisuje zástupce týmu Allessandro Alunni Bravi.

"Stake nejenom úspěšně využil rostoucí fanouškovskou základnu Formule 1 k posílení své vlastní komunity, ale také ke sportu přivedl úplně nové publikum. A z toho netěžil pouze náš tým, ale také všichni ostatní v F1," pokračuje.

"Měli jsme příležitost se účastnit několika neuvěřitelných akcí s některými velvyslanci společnosti Stake včetně argentinské fotbalové legendy Sergia Aguera či indicko-kanadského rappera Karana Aujla. Rok 2024 bude novou stránkou a příležitostí udělat ještě více, lépe a dosáhnout dále. Těšíme se na ještě zajímavější kalendář akcí v nové sezóně," komentuje Bravi.

Švýcarský tým bude nyní oficiálně znám celým jménem jako Stake F1 Team Kick Sauber. Novou sezónu odstartuje na slavnostním představení v Londýně 5. února 2024.

Závodit za ně budou stejně jako v minulém roce pilot Valtteri Bottas a Zhou Guanyu. Cílem bude se zlepšit proti loňsku, kdy mezi konstruktéry obsadili s 16 body devátou příčku před posledním Haasem.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 5 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy