Nicky Pastorelli testmanem týmu Midland F1

Pastorelli, Nicky | foto: Jordan Grand Prix

Stáj Midland F1 včera oznámila, že podepsala smlouvu s Nickym Pastorellim, který bude u týmu fungovat jako oficiální testovací jezdec. Pastorelliho uvidíme pravidelně i v pátečních trénincích...

22letý holandský jezdec testoval pro Jordan Grand Prix již v letošní sezoně, kdy byl součásti programu "Young Driver Development Program".

"Sleduji Nickyho kariéru již několik roků a nyní vím, že může pro tým odvést dobrou práci," říká ředitel stáje Colin Kolles. "Proto jsme se rohodli dát mu ještě další rok na pozici oficiálního testovacího jezdce. Ukázal se velmi užitečným jezdcem, proto jsme rádi, že nám bude  pomáhat i při pátečních trénincích, kde má také možnost se ve Formuli 1 mnohému přiučit." 

Pastorelli říká:"Jsem velmi šťastný, že jsem dostal tuto příležitost u stáje Midland F1, kde budu moct jezdit jako páteční testovací jezdec. V letošní sezoně 2005 jsem se s týmem seznámil a mám radost, že budu moct pokračovat ve společné práci i v nové sezoně 2006. Opravdu se na sezonu 2006 velmi těším, věřím, pro tým budu pracovat, jak nejlépe dovedu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy