Šéf McLarenu má Covid, je v izolaci, Norrise potkala jiná nepříjemnost

Lando Norris a Zak Brown v Barceloně | foto: McLaren

McLaren absolvuje ve Velké Británii svůj domácí závod. Jenže to bude bez Zaka Browna, u něhož pravidelné testování odhalilo koronavirus. Lando Norris se pro změnu vyrovnává s přepadením, kterému byl vystaven minulý týden.

McLaren musí před domácím závodním víkendem řešit hned několik nepříjemností. Tou nejčerstvější je pozitivní test několika zaměstnanců na Covid-19. Mezi nimi se nachází i šéf organizace Zak Brown, který tak tentokrát nebude pro stáj k dispozici.

Všichni tři pozitivně testovaní totiž musí být izolováni v souladu s platnými právními předpisy. Podle oficiální tiskové zprávy však není fungování týmu před britským závodním víkendem nikterak ohroženo. Stáj z Wokingu bude hájit třetí místo v Poháru konstruktérů, o které se už od počátku letošního šampionátu přetahuje s Ferrari. Rychlý okruh v Silverstone by přitom měl jejímu vozu sedět.

McLaren se bude opět spoléhat na letos výborně jezdícího Landa Norrise. Nutno však říct, že mladý Brit si minulý týden prošel velmi těžkou zkušeností, když byl přepaden - lupiči mu odcizili luxusní hodinky. Došlo k tomu po finálovém zápase fotbalového šampionátu mezi Anglií a Itálií.

Jsem hlavně rád, že jsem tady. Musím říct, že asi čtyři dny jsem nespal. Z psychického úhlu pohledu mám ještě nějakou práci, protože není snadné se s něčím takovým vyrovnat. Pořád se necítím moc dobře, není to ideální. Ale myslím, že dokážu vyjet na trať a podat stoprocentní výkon. Být psychicky silný je zásadní," říká Lando Norris.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 6 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy