Rozrušil Péreze incident v jeho domovině? Střílelo se a tekla krev

Sergio Pérez byl možná při tréninku duchem v Mexiku | foto: Pirelli

Sergio Pérez označil sobotní kvalifikaci na GP Monaka za katastrofální, ovšem nelze vyloučit, že se na jeho výkonu podepsala nemilá událost přímo se týkající jeho rodiny v Mexiku. Naštěstí všechno skončilo jen zraněním jednoho muže.

Jak informovaly mexické sdělovací prostředky, v sobotních časných ranních hodinách v Guadalajaře - městě kde Pérez žije - došlo k pokusu ukrást z jeho domu vůz Jeep Wrangler. Osobní strážce Antonia Péreze, bratra pilota F1, se pokusil krádeži zabránit - zloději po něm vystřelili a zranili jej.

"Za autem zlodějů jel jeden ze dvou osobních strážců Pérezových, ti si ho nevšimli a pokusili se jeep ukrást. Bodyguard vytáhl pistoli a mezi ním a lupiči došlo k přestřelce, při níž byl zraněn do obličeje. Poté pachatelé prchli v černém voze Chevrolet," uvedl mexický deník El Informador. Sergio Pérez byl po kvalifikaci dotázán na podrobnosti příběhu - potvrdil, že nebyla prokázána přítomnost jeho bratra ve voze a zmíněný strážce se po lékařském ošetření nachází v dobrém stavu.

"V podstatě se mým ochráncům pokusili ukrást auto a jednoho výstřelem zranili. Ale nejspíš jim šlo jen o krádež auta, nic dalšího se nestalo. Bodyguard je v dobré kondici, policie po zlodějích pátrá. Moje rodina je v pořádku, díky bohu," popsal událost Pérez v rámci rozhovorů po kvalifikaci. Nesdělil však, jestli ho tato zpráva nějakým způsobem v úsilí o startovní pozice ovlivnila. Policie později nalezla černý chevrolet, v němž zloději prchli z místa činu a zároveň zatkla dvě osoby.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy