Villeneuve: Budu u BMW s Nickem

Villeneuve, Jacques | foto: Sauber Motorsport AG

Automobilka BMW nedávno koupila stáj Sauber, kterou se chystá přebudovat na svůj tým Formule 1 podle vlastních představ. Z jezdců byl potvrzen zatím jen jeden - Nick Heidfeld.

Nick dnes závodí pro BMW WilliamsF1 Team a po skončení sezóny jej opustí spolu s německým dodavatelem motorů. Druhé místo je zatím volné, ale Jacques Villeneuve věří, že bude patřit jemu, neboť má platnou smlouvu se Sauberem ještě pro příští rok a na tom by nový majitel neměl nic měnit.

"Samozřejmě,," odpověděl Jacques Villeneuve magazínu F1 Racing na otázku, zdali zůstane u Sauberu, tedy u BMW. "Podívejte se na Jensona. Nechtěl za žádnou cenu zůstat u BAR, ale musel. Smlouvy jsou docela mocné věci. Navíc se mi nezdá, že by BMW nemělo z mého kontraktu radost, takže z toho nemám nejmenší obavy. S Mariem Theissenem i dalšími lidmi od BMW máme dobré vztahy, bude to příjemná spolupráce. Jasné je, že s BMW budeme mít mnohem větší rozpočet, a to je důležité. Začátek příští sezóny bude velmi záludný, ale potom se budou věci rychle měnit."

Ze strany BMW zatím nic proti Villeneuvovi nezaznělo a vypadá to, že o místo skutečně nepřijde, přestože jeho výkony po návratu do F1 jsou daleko za očekáváním. Když ale BMW oznámilo jméno prvního jezdce - Nicka Heidfelda, o druhém řeč nebyla.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy