Spokojenost u Toyoty

Kobajaši, Kamuj | foto: Panasonic Toyota Racing

TOYOTA - REVIEW; Oba jezdci japonského týmu jsou dnes se svými výsledky spokojeni. Kobayashi poprvé ohmatává monopost na suchu a zjišťuje, jak na tom ve skutečnosti je.

Jarno Trulli, 6.
Bylo to velmi obtížné, protože bylo extrémně náročné bojovat v takovém horku; časy na kolo byly velmi vyrovnané na to, jak je okruh dlouhý. Cítil jsem, že v každé části jsem na tom dobře a jsem rád za to, že jsem skončil šestý. Je zábavné bojovat vepředu na startovním roštu, takže tohle pro mě byl opět příjemný zážitek. Samozřejmě, že vždy chcete být na ještě lepší pozici, než jste, nicméně o víkendu zatím odvádíme dobrou práci a být v nejlepší šestce si zasluhujeme. Auto vypadá silně a vypadá velmi dobře na závod, takže se těším na pořádný boj.

Kamui Kobayashi, 12.
Doufal jsem, že se dostanu do nejlepší desítky, ale je to můj první závod ve formuli jedna na suchu, a na to jsem si musel zvyknout. Třetí trénink proběhl dobře a auto se chová skvěle. Kvalifikace nebyla jednoduchá, ale na konci mi chyběla desetina k postupu mezi nejlepších deset, takže si myslím, že moje první suchá kvalifikace nebyla špatná. Snažím se zaměřit na můj výkon v závodě po celý víkend, takže si na zítřek celkem věřím. Budu se snažit ze sebe dostat to nejlepší a doufám, že budu schopný bojovat o body.

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy