Sutilovy problémy pokračovaly i v závodě

Sutil, Adrian

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

FORCE INDIA – REVIEW; Andrian Sutil včera ráno boural při třetím tréninku. Jeho auto bylo poškozené a Němec tak tak stihl vyjet do první části kvalifikace. Technické problémy přetrvaly až do dnešního závodu a Sutil kvůli nim odstoupil. Jeho kolega Fisichella dojel do cíle jako čtrnáctý.

Giancarlo Fisichella, 14.

Závod byl pro nás docela těžký. Startovní pozice nebyla dobrá a na začátku jsme se potýkali s nízkou přilnavostí. Ve druhém a třetím stintu však auto bylo dobře vyvážené a já byl rychlejší, než Barichello a Kubica, takže jsem na ně mohl hodně tlačit. Tady ale bohužel není možné najít místo k předjetí, takže jsme se museli spokojit se čtrnáctým místem. Teď už se můžeme začít těšit na příští velkou cenu do Valencie.



Adrian Sutil, nedokončil.

Měli jsme problém s teplotou vody, po jednom kole se vyšplhala na maximum a motor se zahříval. První náznaky jsme viděli už cestou na startovní rošt a po několika zatáčkách bylo jasné, že není možné, abychom v závodě pokračovali. Musel jsem odstoupit, abych ušetřil motor. Celkově to byl těžký víkend, ale těším se do Valencie, na kterou přijedeme s úpravami.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu