DISKUZE K ČLÁNKU Jak jsou vlastně týmové režie malicherné
Jestli něco hýbalo světem F1 v týdnu po Grand Prix Německa, pak to určitě byly tři body: Vettelova nehoda, týmová režie a prohřešek Lewise Hamiltona. Záhy se však ukázalo, jak nicotné jsou podobné záležitosti proti lidské tragédii...
zpět na článek přehled všech diskuzíDiskuze: Jak jsou vlastně týmové režie malicherné
Přidejte svůj názorMístní přihlášení
Přihlášení sociálními sítěmi
Nejlepší názory
» Mansell_fan
(Hlasovalo 8 lidí)
25.07.2018 22:22
Paddock Line ale není a nikdy nebyl zpravodajství… »
Zobrazit příspěvky: Podle vláken Podle času
-
-
daaviid23
09:14 26.07.2018 90.182.169.XXXNevím no, nepřijde mi, že by se mnou bylo manipulováno a že by autor arogantně prosazoval pouze svůj názor. Robertino to řekl bych dobře oargumentoval.
Četli jste někdy něco od jiného slavného redaktora/komentátora ? Tam je to teprve arogantní až běda
Jinak k tématu, osobně jim nerozporuju použití režie. Na to mají všechny týmy právo.
Problém pro mě osobně je, že po řečech na adresu Ferrari bych u nich TR nečekal na žádné úrovni. -
-
GRAHAM
07:36 26.07.2018 77.236.218.XXXTak někteři diskutéři mne zklamali. Kdo ještě po tolika letech nepochopil, že Padock-line je jen názor a že není potřeba se vším souhlasit, měl by se nad sebou zamyslet a ne tady autora napadat.Dle nicků čtenáři, kteří už opravdu chodí na weby od nepaměti, přesto do toho jdou naplno. Holt někdo dospěl a pochopil a někdo už to do konce života asi nestihne.
Místo aby jste byli rádi že se vůbec něco takového píše a na webech objeví, tak jen někteří rypákujete. Divný....
Nesouhlas se dá projevit kultivovaně a probrat v diskuzi s autorem pozitivně. -
Situs
22:25 25.07.2018 217.31.62.XXXSamo že pro Ferrari bylo prospěšné nechat Kimiho pustit Vettela, Seb pak nebyl brzděn a Kimi měl klid, ale hlavní důvod proč k tomu došlo vidím v tom že byly maximalizovány body pro jejich jedničku (i když to nakonec jeho chybou nedopadlo), troufám si tvrdit že obráceně by ten příkaz nepřišel.-
-
-
-
Situs
10:22 26.07.2018 217.31.62.XXXNejsem v roli šéfa Ferrari, ale přiznám se že kdybych byl šéfem jakéhokoliv týmu, tak ode mě dostanou týmový kolegové jediný příkaz na toto téma, ať ten kdo je předjížděn svým parťákem tak ať s ním nebojuje, nic víc. Srážka těch dvou je jediná nepřijatelná.
-
-
-
Lord Mystic
21:22 25.07.2018 79.110.37.XXXnejprve autor píše že se musíme smířit s týmovou režií a následně píše o krádeži vítězství bottase :). každý kdo to viděl, tak by věděl, že bottas měl šanci pouze cca. půl kola kdy měli všichni studené pneu. předjet se mu nepovedlo a pak jak začali fungovat pneu hamilton ujel rozdílem třídy. ať si tu nadává na týmové příkazy kdo chce co chce, ale za tak těžkých podmínek by jen blázen dovolil oběma jezdcům pár kol před cílem bojovat kolo na kolo - a ham by určitě nebyl ten kdo by složil zbraně. na kluzku byl nejrychlejší ať se to autorovi s ferrari brýlemi líbí nebo ne...-
RoBertino
21:40 25.07.2018 46.13.171.XXXJá v tom rozpor nevidím. S TR je nutno se smířit a zároveň nás může štvát, že se někde spekuluje už v polovině sezóny. Stejně tak mě to štvalo u Ferrari a Schumachera vs. Barichella, Lotusu a Fittipaldiho vs. Petersona nebo Williamsu a Mansella vs. Patrese. Ať tým buď řekne: u nás mají piloti zelenou a pak to dodržuje nebo U nás to budeme řešit podle momentální situace. A rudé brýle? To mi kdysi otloukal o hlavu jistý Hogo Fogo blahé paměti...-
badys
23:13 25.07.2018 46.13.68.XXXNezlobte se , ale nepoužití TR v případě nedělního závodu v Německu Mercedesem by byla opravdu veliká hloupost . Mercedes si mohl před závodem o double svých vozů nechat jen zdát !! To že Ferrari je dnes stejně rychlé ne-li rychlejší než Mercedes je snad všem co to sledujem zřejmé. Mercedes startoval z druhého a čtrnáctého místa , takže double .....asi jen ve snu .
No a cca 8 kol před koncem a za mokra , nabídne Vettel svou fatální chybou Mercedesu vedení v závodě a dokonce má oba vozy za sebou. Nedivme se že svým pilotům zakázali bojovat.. O tak velkém množství bodu se Mercedesu před závodem určitě ani nezdálo. Navíc Botas jednu možnost přesto dostal ,ale neuspěl.-
jumpman
08:56 26.07.2018 178.255.168.XXXpokud by mercedes nevykřikoval do světa, jak by bylo od ferrari nefér, kdyby už teď začali používat TR a hned v následujících 2 závodech to sami použijí, to je ke zvracení. Stejně tak jako naprosto bezprecedentní hamiltonovo nepotrestaní za jasné porušení pravidel od FIA. V mercedesu něco silně páchne.... -
mi88ki
09:00 26.07.2018 217.31.62.XXXTady vůbec nejde jestli použili TR ale o ty jejich kecy, jak nechají své závodníky mezi sebou bojovat, protože jsou "jiní". Jenže je zřejmé, že to platilo jen do chvíle kdy skončila jejich dominance a rázem se bez skrupulí uchylují co do té doby kritizovali u jiných. To je oč tu běží.
-
-
-
GRAHAM
07:25 26.07.2018 77.236.218.XXXLorde, ujel mu rozdílem třídy,(LH) protože Botas dostal příkaz držet pozici a LH dostal příkaz jet totálně naplno, aby si udělal náskok a pokryli případnou penalizaci.
Radiové komunikace už vyšli, ven můžeš si je pustit.. Takže než tady někoho zcela arogantně a hloupě napadneš, zjisti se přesně jako to bylo, protože teď jsi nám ukázal, že nevíš jako to bylo a jen jsi zaplácal do vzduchu Vidět, neznamená vědět a to je tvůj případ.
-