V Bahrajnu za volant Red Bullu usedne Buemi

GP Bahrajnu (Sakhir)

GP Bahrajnu (Sakhir) | foto: Scuderia Ferrari

Po Ferrari své plány na testování pneumatik Pirelli v Bahrajnu, které se uskuteční příští týden, potvrzuje i Red Bull a Toro Rosso.

Při testu pneumatik v Bahrajnu konaného příští týden se nakonec na trati objeví čtyři týmy. Ferrari včera potvrdilo, že jejich závodní piloti (Alonso ani Räikkönen) se nezúčastní a na místo toho budou testovat Jules Bianchi a Pedro De La Rosa.

A ani Red Bull nepošle do Bahrajnu své závodní jezdce (Vettela či Ricciarda), šanci dostane jejich rezervní pilot Sebastien Buemi, jak potvrdila mluvčí rakouské stáje. Švýcar bude na trati po celé tři dny a tým tak nevyužije ani svého druhého náhradního pilota Antonia Felixe da Costu.

Závodní jezdce však na okruhu v Sákhíru zřejmě uvidíme. Za Toro Rosso podle informací espn bude první den testovat Jean-Eric Vergne, dva další dny potom nováček Daniil Kvjat

A ačkoliv ještě Mercedes nepotvrdil své plány, a mluvčí německého týmu uvedla, že se ještě rozhodují, podle Autosportu posadí za volant W04 oba své závodní piloty - Lewise Hamiltona a Nica Rosberga.

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu