HRT připraveno na poslední crash test

HRT

HRT | foto: HRT F1 Team

HRT doufá, že již ve středu projde posledním crash testem. Jejich nové auto by tak bylo připraveno na příští test, který se bude konat v Barceloně za čtrnáct dní.

Španělský tým se aktuálně v Jerezu prezentuje s jejich loňským monopostem, protože nové auto ještě neprošlo všemi povinnými crash testy. Týmový šéf, Luis Perez-Sala, teď řekl, že věří, že jejich nový monopost dostane od FIA zelenou během 24 hodin. 

"Teď už nám zbývá jen projít zítřejším posledním crash testem. To je poslední krok a pokud se nám ho podaří dosáhnout, tak budem bez problémů a budeme připraveni vyjet s novým autem [v Barceloně]," řekl Sala pro autosport.com.

Sala také řekl, že budou brzy dokončeny plány na přesun továrny týmu do Madridu. Vše by mohlo být dokončeno krátce po letošní VC Španělska. "Podle nýnějšího plánu jsme ve Valencii, ale to je jen provizorní místo. Musíme si počkat, jestli podepíšeme smlouvu na přesun do Madridu nebo ne. Nic momentálně není pořešeno. Zítra možná budou věci jiné, ale je těžké říci, co se stane předtím, než něco podepíšete. Já doufám, že se během krátké doby budeme moci přestěhovat do Madridu."


Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu