Jaký cíl si dává Schumacher pro Velkou cenu Brazílie?

Mercedes

Mercedes | foto: Mercedes AMG F1 Team

Michael Schumacher by chtěl v neděli na okruhu Interlagos skončit do šestého místa. Jedná se podle něj o realistický cíl.

Němec okruh v Brazílii dobře zná, čtyřikrát zde ve své kariéře navíc vyhrál - dvakrát s Benettonem (1994, 1995) a dvakrát s Ferrari (2000, 2002).

"Poslední závod sezóny se rychle blíží a já se na víkend v Brazílii už těším. Na okruhu Interlagos vždy panuje opravdu dobrá atmosféra, jedná se o tradiční místo pro zakončení sezóny Formule 1," říká Schumacher.

"Užili jsme si dobré výsledky, když jsme dojeli v několika posledních závodech mezi nejlepšími šesti, a moc rád bych v tomto trendu pokračoval a sezónu pozitivně zakončil. Tým pracuje velmi tvrdě na vylepšení naší výkonnosti s vozem, který máme, takže by to pro něj bylo vhodnou odměnou," dodává sedminásobný mistr světa.

mercedes
Překoná Schumacher v Brazílii svého kolegu Rosberga? (foto: Mercedes GP)

V Jižní Americe svede poslední letošní souboj o sedmou příčku se svým mladším týmovým kolegou Nicem Rosbergem, který má v současnosti k dobru 7 bodů. V garážích Mercedesu GP panuje mezi týmy obou pilotů dle zákulisních informací v poslední době obrovská rivalita.

Diskuze:

Počet příspěvků: 12 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu