Sutil: Williams jsem nenavštívil, jsou to jen žvásty

Sutil, Adrian

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Adrian Sutil popírá zprávy o své návštěvě Williamsu v Grove. Pro 2012 zatím nemá nic jisté a o svých plánech zatím nechce hovořit.

"Žádné novinky, jsou to jenom žvásty," odpovídá Sutil na dotaz týkající se plánů na rok 2012 a údajné návštěvy Willimasu. "Nešel jsem tam, nebyl jsem tam a nejsem s nimi ani v kontaktu. Uvidíme, co bude. Momentálně je těžké hovořit o možnostech.

"Tým je zde velmi dobrý, podává dobré výkony. Nějakou dobu ho už znám, takže si musím vše dobře promyslet, aby se jednalo o dobrý krok. Top týmy mají stejně plno, nejlepší čtyřka. Možná ani neexistuje důvod něco měnit. Soustředím se jen na své závodění a uvidíme, kam se to posune. Žádné plány," pokračuje německý pilot.

Jeho tým Force India již dříve oznámil, že se rozhodne až v prosinci. "Je to hodně pozdě, není to lehké, ale ve skutečnosti asi nemám žádnou jinou možnost. Musíme počkat. Musím být rychlý a získávat body, a pak snad řeknou: 'Ano, zaslouží si další rok u nás.' Myslím, že když odjedu závody, co nejlépe budu moci, pak místo získám," říká Sutil.

sutil
Adrian Sutil v Monze (foto: Force India)

Momentálně se ale Force India soustředí na boj o šesté místo se Sauberem: "Podle mě to je těsné, musíme na to tlačit. Nevím, jestli Sauber nasadí na svůj vůz nějaké novinky a pokusí se zlepšit svou výkonnosti, ale myslím si, že máme lepší auto, obzvlášť v kvalifikaci. Oni jsou stále docela silní v závodech, takže se to trochu srovnává. Není prostor pro odpočinek."

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu