Mallya: Teď můžeme očekávat body

Force India

Force India | foto: Sahara Force India

Šéf týmu Force India, Vijay Mallya, řekl, že je přesvědčený, že jeho tým teď může získat nějaké body. Oba vozy Force India už bodovaly v Austrálii, ale to bylo až po vyloučení jezdců na Sauberech.

Adrian Sutil se vloni s Malajsii kvalifikoval na čtvrtém místě a v závodu dojel pátý. "Byli jsme přesvědčeni o naší spolehlivosti před prvním závodem v Austrálii, chtěli jsme zlepšovat naše auta během volných tréninků. Teď můžeme očekávat, že obě auta budou v cíli do 10 místa," říká šéf týmu Vijay Mallya. 

"Budeme schopni udělat nějaká další vylepšení na naší závodní rychlosti během nadcházejícího víkendu. Nicméně s vývojem VJM04 a s prací celého týmu v továrně jsem spokojený. Už se hodně těším na další závod. Rád bych viděl obě auta na bodech."

U Indického týmu jsou si také vědomi toho, že by jim mohl pomoci fakt, že jsou všeobecně bráni spíše za outsidery: "Myslím, že máme všechny faktory k tomu, abychom si věřili. Počasí ale bude hrát v Malajsii velkou roli, jako vždycky. Adrian zde jel vloni dobrý závod, získal 10 bodů. Můžeme tedy říci, že máme na čem stavět. VJM04 už dokázalo, že je schopné být na bodech. Musíme tedy už jen doufat, že nás čeká závod bez nehody."

Tým Force India žádné nové díly na voze VJM04 pro Malajsii a Čínu neplánuje, na vůz se dostanou až po přesunu do Evropy. 

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu