Nejrychlejší mladík testů v Abú Zabí stále neví, co bude příští rok dělat

Red Bull

Red Bull | foto: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo - nejrychlejší ze všech mladíků po oba dva dny testů v Abú Zabí - stále neví, kde bude příští rok závodit.

Záložní pilot Red Bullu udělal během své kariéry v juniorských soutěžích velké pokroky: napoprvé vyhrál britskou Formuli 3 v roce 2009 poté, co o rok dříve vyhrál západoevropskou sérii Formule Renault a těsně přišel o vítězství ve Formuli Renault 3.5, když jej o dva body předčil Michail Alešin.

Na dotaz novinářů Autosportu, co plánuje na příští rok, odpověděl, že hovořil s poradcem Red Bullu Helmutem Markem, ale zatím se nic nedozvěděl: "Hovořil jsem s ním po poslední jízdě, jenom abych ho informoval, jak to všechno šlo. A zeptal jsem se ho, jestli pro mě nemá nějakou novinu. Opravdu mi však řekl, že se nic zatím neobjevilo, takže není nic bližšího, co by mohlo být potvrzeno.

Bylo by příjemné něco vědět, ale opravdu to nemám pod kontrolou. Skutečnost, že byl ke mně upřímný a řekl mi, abych zkrátka nyní odjel domů a trochu si odpočinul, není tak špatná. Opravdu nemám o čem hovořit, co by se mohlo či nemohlo stát, takže nyní budu muset vyčkávat," odpověděl Ricciardo.

ricciardo

Ze svých rychlých časů v Abú Zabí si moc nedělal: "Kdybych byl o 1,2 sec rychlejší, zítra bych už měl smlouvu. Okruh se samozřejmě zlepšil. O kolik? To je těžko říct. Zlepšil se dokonce i po úterku, ve středu byl pro mě a pro všechny o hodně rychlejší.

Byla to legrace srovnávat má data se Sebastienem. Bylo to docela skvělé vidět, že jsem všude rychlejší - i když vím, že to nebylo férové srovnání."

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu