Massa si také myslí, že nové týmy jsou na obtíž

Massa, Felipe

Massa, Felipe | foto: Scuderia Ferrari

Felipe Massa se pustil do kritiky nováčků ve formuli jedna. Tým Ferrari se svými kritickými názory na značné rozšíření startovního pole netají. Nyní se k ostrým hlasům z Maranella připojil i pilot rudých, Brazilec Massa.

Podle rodáka ze Sao Paula by zaostávání nových týmů za tempem zavedených stájí mohlo být nebezpečné. „Šest nebo sedm týmů od sebe dělí vteřina, zatímco tyhle zaostávají o čtyři sekundy. Není to dobré pro sport ani pro ně. Jako bychom měli dvě odlišné série,“ vyjádřil svou nelibost Massa.

Osmadvacetiletý závodník hořce prorokuje: „Budou trpět. A my taky, až je budeme mít před sebou v kvalifikaci.“

Do nováčků na startu se před nedávnem opřelo Ferrari na svých oficiálních webových stránkách, jejich kritika si vyžádala velkou pozornost médií. Její ohlas jste mohli zaznamenat i na našem webu zde.

Lotus a Virgin na předsezónních testech skutečně zaostávaly, zástupci obou stájí jsou si však jisti, že s přibývajícím počtem ujetých kilometrů se mezera na špičku zmenší. Třetí nováček HRT si svou premiéru odbude v prvním závodě letošní sezóny. Velká cena Bahrajnu startuje už za týden, v neděli 14. března.

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu