Button se údajně domluvil s McLarenem!

Podle britský novinářů se Jenson Button domluvil s McLarenem na tříletém kontraktu. Nový mistr světa se byl podívat v továrně McLarenu minulý týden a už to tak vypadá, že za McLaren bude v příštím roce nastupovat kompletně britská jezdecká dvojice a také dvojice šampiónů posledních let.

Po odchodu Hondy, vloni v prosinci, si Button údajně dobrovolně snížil před startem letošní sezony svůj plat z 5 milionů liber na 3 miliony, aby pomohl týmu přežít. Teď už jako nový mistr světa ale požadoval plat ve výši 6 milionů liber. Na tuto sumu nebyl Ross Brawn ochoten přistoupit, a tak mu nabídl možnost přivýdělku pomocí vlastních sponzorů.

Nick Fry denníku “The Mirror“ potvrdil, že: „Tým může vyplácet pouze takové částky, jaké jsou v současné době rozumné.“ Další britský denník “The Guardian“ dnes přišel se zprávou, podle níž se už Button dohodl s McLarenem na smlouvě. Ta by měla být na tři roky a měla by Jensonovi zajistit příjem ve výši 6 milionů liber ročně.

Očekává se, že příchod Buttona bude oficiálně potvrzen v nejbližších dnech. Britským žurnalistům očekávaný příchod nového mistra světa potvrdil i nejmenovaný zdroj přímo z týmu.

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu