Nejrychlejší kolo v Monze zajel Sutil

Sutil, Adrian

Sutil, Adrian | foto: Sahara Force India

Adrian Sutil na vozu Force India dokázal zajet nejrychlejší kolo ve včerejší Velké ceně Itálie - 1:24,739. Druhým nejrychlejším vozem bylo Ferrari pilotované Kimim Räikkönenem.

Fin za Sutilem zaostal o pouhých 22 tisícin a potvrzuje, že závodní rychlost Ferrari je velmi dobrá, podstatně lepší než kvalifikační. Bojovník Lewis Hamilton, který včera jel výborně, leč postrádal v závěru rozum, když zbytečně boural 5 zatáček před cílem závodu a připravil se třetí místo, byl třetím nejrychlejším - před oběma Brawny.

I když vyhrál Rubens Barrichello, rychlejší kolo o 32 tisícin zajel jeho kolega Jenson Button. Kovalainen za nimi na Hamiltona ztrácel 0,3 vteřiny. Red Bullu se v posledních závodech příliš nedaří, včera byli až čtvrtým nejrychlejším týmem (Webber vzhledem k havárii v úvodním kole v této statistice chybí), Sebastian Vettel zajížděl podobné časy jako Fernando Alonso.

Časy poslední dvou jezdců není možno brát příliš vážně - v závodě skončili dříve, než se pořádně rozjezdili. Robert Kubica má však puntík za to, že v prvním kole poslal Webbera do zdi.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu