Brawn skončil těsně pod vrcholem

BRAWN GP - REVIEW; Barrichello zajel skvělý čas ve druhé části na suchých pneumatikách, ale v závěru nestačil na Webbera. Button i přes menší potíže s vozem dosáhnul na třetí místo.

Rubens Barrichello, 2.
Dnes jsem si napínavou kvalifikaci opravdu užíval a jsem opravdu šťastný, že mám druhé místo a zítra budu startovat z první řady. Zdálo se mi, že je ve druhé části trať tak akorát na slicky, tak jsem to řekl týmu, ale nedostal jsem odpověď. Zajel jsem do boxů a naštěstí tam na mě pneumatiky čekaly. Bylo to výborné rozhodnutí a závěr druhé části pro mě byl mnohem klidnější, než pro některé ostatní. Zítra to bude obtížný závod, takže musíme být připraveni a využít jakéhokoliv počasí. Těším se na to.

Jenson Button, 3.
Už postup do poslední části pro mě byl dnes úspěchem, takže třetí místo mě těší. Byla to rušná hodinka a hlavně druhá část byla bláznivá, ale byla to zábava. Myslel jsem, že je na slicky příliš mokro, ale Rubensovi fungovaly a já na ně stihnul přezout akorát před posledním měřeným kolem. Závod bude zajímavý, podle předpovědi bude chvílemi mokro a chvílemi sucho. Od včerejších tréninků jsme vůz vylepšili, ale bude těžké zahřát pneumatiky a budeme potřebovat trochu štěstí s počasím. Gratuluji Markovi k první pole position. Uděláme všechno proto, aby zítra nezískal své první vítezství.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu