Nakajima konečně v první desítce

Rosberg, Nico

Rosberg, Nico | foto: Williams F1 Team

WILLIAMS - REVIEW; Modrobílí jsou po dnešku spokojeni - s oběma vozy se dostali až do závěrečné části kvalifikace, když po celý víkend zde dokázali držet krok s nejrychlejšími.

Nico Rosberg, 6.
První dvě části nám dobře vycházely, s poslední části jsem ale spokojený nebyl. Šesté místo není tím, které jsem chtěl získat, mělo to být lepší. Měl jsem problémy s vyvážením vozu a s velkým provozem během poslední jízdy, obzvlášť s Barrichellem během mého nejrychlejšího kola, takže jsem za daných okolností nemohl vytěžit maximum. Nicméně takto se to vyvinulo a musíme to co nejlépe využít. Stále máme zítra šanci na dobrý závod z celkem rozumné počáteční pozice. Cokoliv se může zítra přihodit.

Kazuki Nakajima, 10.
Pro mě to byla dobrá kvalifikace, poprvé jsem postoupil do poslední části, takže bych chtěl poděkovat týmu za to, že mi připravil dobré auto. Těší mě, že jsem mezi nejlepší desíti, protože postavení na startu je zde klíčové a trať není vůbec jednoduchá. Věřím, že zítra můžu odjet dobrý závod. Výchozí pozice mi určitě dává šanci na zlepšení našich dosavadních výsledků.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu