Hamilton se prokousal až na pódium

Hamilton, Lewis

Hamilton, Lewis | foto: McLaren

MCLAREN MERCEDES - REVIEW; V pátek nepředvedli nic moc, v sobotu ani to, přesto se anglický tým raduje ze zisku třetího místa. Lewis Hamilton se probíjel dopředu celý závod a i když projel cílem jako čtvrtý, dodatečná penalizace Jarna Trulliho ho přece jen posunula na pomyslné stupně vítězů.

Lewis Hamilton, 3.
Dnes jsme získali mnohem víc bodů, než jsme mohli reálně očekávat. Mým cílem bylo pokoušet štěstí a vyjet alespoň bod. Mám jich nakonec šest, což je velký úspěch. Určitě jsme nezapomněli jak se závody vyhrávají: naše strategie byla perfektní a tým odvedl fantastickou práci. Z toho, co jsem měl dnes k dispozici, jsem vymáčkl absolutně všechno. Odjel jsem jeden ze svých nejlepších závodů - jsem naprosto spokojen. Taky by chtěl poblahopřát Jensonovi - jezdil fantasticky celý víkend a on i jeho tým si tohle vítězství zaslouží.
 
Heikki Kovalainen, DNF.
Samozřejmě, můj závod byl hodně krátký. V první zatáčce jsem jel vedle Marka Webbera a jeho přední kolo narazilo do mého levého předního. Byl to klasický závodní incident - tyhle věci se naneštěstí stávají.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu