Webber na bodech, Button na Coulthardovi

Coulthard, David

Coulthard, David | foto: Red Bull Racing

RED BULL - REVIEW; Rozdíl mezi týmovými kolegy byl dnes zásadní. Nejedná se o odvedený výkon, ale o štěstí, které jasně přálo Webberovi, zatímco s Coulthardem to šlo od desíti k pěti.

Mark Webber, 7.
Chlapci odváděli přec celý víkend skvělou práci. V první kolech se událo pár incidentů, ze kterých jsme byli schopni těžit. První kolo pro nás šlo dobře, ale na dráze to bylo velmi těsné a v úvodních zatáčkách musíte být vždy opatrní. Na dráze se nacházel olej nebo co, hodně to ztížilo situaci. Poté jsem se uklidnil a strávil zbytek odpoledne sledováním Jarna Trulliho.

David Coulthard, 18.

Nepovedlo se mi odstartovat. Chtěl jsem se v první zatáčce vyhnout problémům. Naneštěstí do mě několik vozů lehce ťuklo a způsobily mi nějaké škody. Postihl mne defekt pneumatiky a já musel do boxu. Poté byl vůz velmi pomalý, ale s Jensonem Buttonem jsem bojoval. V jedné ze zatáček došlo k incidentu, což ho vyřadilo ze závodu a mě způsobilo další škody na voze. Znovu jsem se vrátil do boxu a měnil přední křídlo. Chování vozu se změnilo k lepšímu, ale celkově to nebyl dobrý závod.

Christian Horner
Mark odjel velmi výborný závod, klaním se práci celého týmu a strategii. Po včerejší neutěšující kvalifikaci se Mark z jedenáctého místa prosadil na sedmé místo. Bohužel u Davida to dnes nevycházelo. V první zatáčce si poškodil vůz, což mu zahodilo celý závod.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu