Skvelý Coulthard na piatom mieste!

Coulthard, David

Coulthard, David | foto: Red Bull Racing

RED-BULL - REVIEW: Po celoročnom trápení sa v kvalifikáciách prišla dnes v Číne konečne tá vydarená. Obaja sa s prehľadom dostali hlboko do prvej desiatky.

David Coulthard, 5.
Piata pozícia je pred zajtrajškom skvelá. Je to už nejaká doba, čo som bol naposledy v prvej desiatke. Ak mám byť ale úprimný, tak som prekvapený. Jazdil som presne tak isto, ako inokedy, ale z nejakého dôvodu je za mnou tentokrát viac áut! Nesťažujem si ale, autu zrejme tento okruh sedí. Zajtra môžeme očakávať znovu premenlivé počasie, ale tak ťažké ako vo Fuji to nebude. Štartujeme na bodoch, čo je samozrejme lepšie ako bojovať zozadu. Som šťastný, kvôli mojim mechanikom, ktorí pracovali na mojom aute. Ich práca trochu zatienila problémy zo spoľahlivosťou, ktoré sme mali po celý rok.

Mark Webber, 7.

Koncentrujeme sa na našu zajtrajšiu stratégiu, očakávame, že zajtra bude pršať. Tím sa dnes predstavil vo skvelom svetle. Je pekné, že sme obidve autá dostali do Top Ten práve v tejto časti sezóny. Musíme na Williams vyvíjať tlak, bojujeme s ním totiž o štvrté miesto v Pohári konštruktérov. Tento výsledok tiež dodáva tímu sebavedomie do nasledujúcej sezóny.

Foto: Red Bull

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu