Rosberg penalizován nebude

Webber, Mark

Webber, Mark | foto: www.auto-news.cz

Williams je spokojený s průběhem pátečních tréninků a nejdůležitější je, že se nepotvrdila obava z nutnosti vyměnit motor ve voze Nico Rosberga.

Piloti stáje Williams zajeli v pátečních trénincích až 18. a 22. čas, ale hlavní je, že tým postupuje podle plánu a nevyskytly se žádné technické problémy. S konkurenceschopností to však podle časů nevypadá o nic lépe než v Americe.

Mark Webber: "Byl to docela dobrý den. Alex odjel dobré dlouhé jízdy ve druhém tréninku, který byl rozhodující, protože teploty se blížily těm, jaké tu asi budou během závodu. Horko klade velké nároky na pneumatiky, takže musíme do večera vyhodnotit velké množství nasbíraných dat a vymyslet také nastavení. Já jsem odpoledne vyjel dvakrát a zdá se, že jsme na tom o mnoho lépe než v posledních dvou závodech, tak snad máme nějaký důvod k optimismu a to je dobře."

Nico Rosberg: "S vozem F1 jsem na této trati jel poprvé. Ráno to bylo hodně těžké, ale pomalu, ale jistě se dostáváme k dobrému nastavení a musím říct, že na konci se auto nechovalo vůbec špatně. Doufám, že zítra se nám podaří podobný pokrok."

Foto: annimages.com

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu