Velmi rychlý Renault

Fisichella, Giancarlo

Fisichella, Giancarlo | foto: Renault ČR

Giancarlo Fisichella i přes chybu v prvním sektoru podruhé překonal Fernanda Alonsa, i když podruhé díky Alonsově smůle. Druhá a třetí pozice na startu jsou základem úspěchu.

Rychlejší než Renaulty byl pouze Button s Hondou. Za dvojicí Renaultů bude startovat dvojice McLarenů. Oba piloti Renaultu pojedou na vítězství. Zdá se, že týmová režie u francouzské stáje nepanuje a Fisichella v sobě vzkřísil sebedůvěru.

Giancarlo Fisichella (2.): "Jsem s druhým místem naprosto spokojený, protože jsem udělal několik menších chyb. Trochu jsem se ráno obával deště, protože jsem neměl dost času pro nastavení auta. Ale přes noc jsme udělali nějaké změny a v kvalifikaci bylo auto dobře vyvážené. Ve druhém kole jsem byl rychlejší než v prvním, protože nové pneumatiky se dlouho zahřívaly. R26 je velmi rychlý při dlouhých jízdách, tak věřím, že když se podaří dobře odstartovat, můžeme dopadnout hodně dobře."

Fernando Alonso (3.): "S třetí pozicí jsem spokojen, protože to je zatím můj nejlepší kvalifikační výsledek v této sezóně. Ale nedostali jsme z vozu maximum, protože jsem před sebou měl Heidfeldovo BMW. On udělal chybu v 13. zatáčce, já ho dohnal příliš rychle a ztratil jsem za ním asi půl sekundy v posledních dvou zatáčkách."

Foto: Renault ČR

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu