U Renaultu sponzoři zůstávají, zatím

Renault

Renault | foto: Renault Sport F1

Renault po aféře s Piquetovou havárií opustily dvě velké firmy, ING a Mutua Madrilena. Naštěstí další sponzor svoje setrvání potvrdil.

Oba dva dnes již minulí sponzoři prohlásily, že je aféra ohledně nehody ovlivnila v rozhodnutí, zda setrvají nebo odejdou. Společnost Pepe Jeans, která sídlí v Londýně a zabývá se převážně oblečením, potvrdila svůj úmysl dodržet smlouvu s Renaultem až do konce vyjednaného období. To končí na konci letošního roku.

Původní desing Renaultu R29


Nálepky Pepe Jeans se objevily na nose vozu R29, stejně tak jako po stranách jezdcova kokpitu. Ve vyjádření společnosti stojí, že je nehoda Nelsona Piqueta vloni v Singapuru nijak neovlivnila. Společnost souhlasí se stanoviskem FIA, které přiřklo vinu spíše jednotlivcům, než celé společnosti.

Součaný desing Renaultu R29


Zatím se má zato, že by mohly společnosti Megafon a Total naopak tuto situaci využít ve svůj prospěch a svou spolupráci s týmem z Enstone ještě rozšířit. Dalším, a také již posledním sponzorem Renaultu, je společnost Universia. U té se ale očekává, že tým na konci roku společně s Fernandem Alonsem opustí.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu