Jenson nadšen, Barrichello frustrován

BRAWN GP - REVIEW; U Brawnu pořád stejná písnička - Button hoří nadšením, frustrovaný Barrichello obtížně skrývá emoce. Zatímco Jenson odjel celý závod ve velkém stylu, Barrichello měl problémy již na startu, kde ztratil deset pozic.

Jenson Button, 1.
 Dnes se vůz choval nejlépe ze všech odjetých závodů. Byli jsme rychlí i při jiných příležitostech, ale někdy byl trochu přetáčivý a ne vždy vyhovoval mému stylu. Musím všem poděkovat, protože se to stále lepší. Nevím, zda mi tento okruh vyhovuje více než ostatní..  vůz byl dnes fantastický a přál bych si mít všechny kluky na pódiu.

Věděl jsem, že Vettel nebude mít na vítězství, věděl jsem, že má málo paliva. Věděli jsme, ve kterém kole zastaví. Přesto to není moc hezký pocit, když vidíte, že vás soupeř stahuje o osm desetiny vteřiny v každém kole. Dnes jsme však byli o něco lepší, je to nádherný pocit.

Příští závod - Velká cena Británie je vždy velmi zvláštní, i když jsme teď v obtížnějším období. Vést šampionát o 26 bodů je docela dobrý pocit a už se tam moc těším.


Rubens Barrichello, nedojel
Na startu to vypadalo na problém s převodovkou, podobný tomu, který jsem měl v Austrálii. Když jsem pustil spojku, aktivoval se systém proti zhasnutí motoru a převodovka dostala špatné údaje, díky tomu jsem se nemohl rozjet. Na rovinkách mě pak nepouštěl omezovač otáček a tak závodit s vozy vybavenými KERSem bylo velmi těžké. Je to frustrující, s mým vozem se toho dělo příliš mnoho.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu