V Bahrajnu 2. den nejrychlejší Russell s Mercedesem, jak si vedli Schumacher s Alonsem? + VIDEO

Carlos Sainz během testů v Bahrajnu | foto: Pirelli

Ve středu pokračovaly druhým dnem sezónní testy v Bahrajnu. Nejrychlejší kolo v nich předvedl George Russell, jenž se vozil s Mercedesem, těsně za ním skončil Sergio Pérez s Racing Pointem.

Včera týmy přišly neplánovaně kvůli přeháňkám o spoustu času, 5 hodin strávily nečinně v garážích, protože si nezamluvily u Pirelli pneumatiky do deště ani intermediálky, a tak dnes měly co dohánět.

Nejrychlejší čas předvedl závodní jezdec Williamsu Russell, jenž ale dnes usedl do Mercedesu. Vyzkoušel si tedy špičkovou techniku, s kterou piloti Stříbrných šípů ovládly úvodní dva podniky.

Druhá příčka patří s těsným odstupem Pérezovi, třetí Vettel už ztrácel 3 desetiny sekundy. Schumacher po úterku přesedlal na Alfu Romeo a skončil šestý, veterán Alonso jedenáctý.

Hranici 100 kol pokořilo hned 7 pilotů: Albon a Kvjat, jenž s druhým Toro Rosso testoval pro Pirelli, Ticktum debutující s Red Bullem, nejrychlejší Russell, Vettel, Aitken i Latifi.

Programu výrobce pneumatik se věnoval s druhým vozem rovněž McLaren - ráno Sainz, odpoledne Alonso. Za oba dva dny ujel ze všech 20 pilotů nejvíce kilometrů Albon - 1179,568.


Videa z 2. dne testů v Bahrajnu:

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 2 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy