Trefí Barichella konečně paní štěstěna ?

Rubens Barichello, který před dvěma týdny absolvoval frustrující domácí Grand Prix v Interlagosu, čelí zklamání a smutku z tohoto závodu. Snaží se zapomenout na tento den a těší se na první evropský závod letošní sezony v Imole.

“Imola bude jakoby můj druhý domácí závod, protože je nejblíže k firemní základně Ferrari v Maranellu“. “Nebudu zde pociťovat žádný tlak a navíc se mi zde docela v minulosti dařilo.“ “Nevím, co od závodu mohu očekávat. Také bude možná pršet, což opět zamotá s průběhem závodu“.

Barichello nemá žádné starosti se spolehlivostí jeho vozu: “Měl jsem schůzku po závodě v Brazílii s inženýry a zjistili jsme, co byla příčina problémů. Takové jsou prostě závody“, dodal.

Barichello si take nedělá těžkou hlavu s tím, že tým letos zatím nemá na kontě ani jedno vítězství. “Fanoušci jsou vždy zklamání, když Ferrari nezvítězí, ale vše ještě může být jinak”.

Barichello, jak máme možnost sledovat, věří v pozitivní změnu u nového vozu, je ale otázka, zda se tým na novém voze F2003 GA již vypořádal s problémy se spolehlivostí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy