Mark Webber je zklamaný a stěžuje si

Webber, Mark | foto: BMW WilliamsF1 Team

Kdo sledoval monacké stupně vítězů ví, o čem bude nyní řeč.

Australan Mark Webber vstupoval k Williamsu s velkým očekáváním a sliby. Jeho roli hrdiny a zachránce týmu z Grove však od úvodu sezony vytrvale snižuje jeho týmový kolega Nick Heidfeld, který byl přijat do týmu až na poslední chvíli.

V rozhovoru pro Herald Sun si po víkendu Mark Webber postěžoval přesto, že vystoupil na stupně vítězů. V přímém přenosu však bylo očividné, že s třetím místem není vůbec spokojený, zvláště když dlouho jezdil právě před Heidfeldem, který byl ale v cíli před ním.

Webber si měl údajně postěžovat přímo vedení stáje. První stížnost směřovala k tomu, že tým povolal do posledních boxů prvního Němce, zatímco jeho dále brzdil Alonso. Monacký start pak byl podle Australana špatným vtipem.

Technický ředitel Sam Michael připustil, že měli v případě Webberova vozu problém se spojkou.

„Zklamání z Monaka pouštím za hlavu a potvrdit to chci nejlepším možným výsledkem na Nürburgringu,“ slíbil 28letý pilot.

Připustil však ještě, že si od své první sezony u Williamsu sliboval více: „Abych byl upřímný, věřil jsem, že to bude lepší. Ale sníte, pokud si myslíte, že výsledky přicházejí samy od sebe.“


Foto: BMW WilliamsF1 Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy