BAR připraven pro velký návrat

Sato - Button | foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Loni se britsko-japonské stáji překvapivě dařilo, letos se překvapivě nedaří. Po několika odstoupeních přišel zákaz startu na dva závody.

Když už konečně otevřeli piloti Hondy bodové konto ve Velké ceně San Marina, přišla diskvalifikace a zákaz startu v příštích dvou závodech za nepovolenou úpravu palivové nádrže. Tým přišel o prvních deset bodů a umístění na stupních vítězů.

Po šesti závodech je tedy BAR poslední s nulovým bodovým ziskem. Na trati uvidíme bílé vozy s "karbenátky" Lucky Strike opět v Německu o tomto víkendu a BAR slibuje velký návrat.

"Posledních pár týdnů jsme strávili netrpělivým čekáním na tento víkend. Mnohem raději bychom závodili, ale ani tak jsme nelenili. Celou dobu tým intenzivně pracoval na zlepšení našeho vozu, abychom se vrátili v té nejlepší formě," hovoří za BAR Honda mladý šéf Gil de Ferran.

"Pokračovali jsme v testech a nepochybujeme o tom, že na Nürburgringu se nám bude dařit minimálně stejně dobře, jako jsme si slibovali pro Barcelonu. Od Imoly jsme výrazně vylepšili aerodynamiku, která bude v příštích závodech základem úspěchu. Na Nürburgring se všichni těšíme."

Foto: Lucky Strike B.A.R Honda

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy