Icemana nechal incident mezi jeho kolegou a Hamiltonem naprosto chladným

Kimi Räikkönen v Rakousku | foto: Scuderia Ferrari

Finský pilot necítí potřebu nadále rozebírat incident mezi jeho stájovým kolegou a Lewisem Hamiltonem. Jeho se tato záležitost netýká, tak nevidí důvod, proč ji řešit.

K incidentu mezi Sebastianem Vettelem a Lewisem Hamiltonem se vyjádřila celá řada současných i minulých hvězd Formlule 1. Nyní své řekl i Kimi Räikkönen.

"Nemám zájem se do toho jakkoliv vměšovat," řekl Fin pro Crash.net. "Seb dostal penalizaci a přišel o pár pozic, nic víc. Nemám nic, co bych k tomu ještě řekl, jde to úplně mimo mě. Dostal dostatečnou penalizaci, takové chyby se stávají a my se soustředíme na budoucnost," pokračoval Räikkönen.

Na začátku závodu v Baku proběhla i nehoda mezi Kimim a jeho krajanem Bottasem, kdy druhý zmíněný Fin nezvládl zatáčku a trefil vůz Ferrari. Nakonec pilot Mercedesu zůstal nepotrestán.

"V minulém závodě jsme přišli o spoustu bodů a nebylo to vlastně naší vinou. Takhle se ale věci mají a stalo se to již mnohokrát, někdy i mou vinou. Jindy za to zase mohl někdo jiný. Bylo by lepší kdybych byl při výjezdu na druhé straně trati," řekl k incidentu s Bottasem mistr světa z roku 2007.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy