Musím se cítit potřebný, jinak bych se do F1 nevracel, komentuje svůj návrat Felipe Massa

Felipe Massa svého rychlého comebacku určitě nelituje | foto: Williams F1 Team

Felipe Massa se podělil o další detaily ohledně vyjednávání jeho návratu s Williamsem. Kdyby necítil tu správnou příležitost, tak by se prý do Formule 1 nevracel.

"Rozhodl jsem se, že pokud bych se měl do Formule 1 vrátit, tak mě musí někdo oslovit a to se stalo. Nikomu jsem nevolal. Prostě jsem čekal, sledoval dění v médiích a nakonec se to stalo. Bylo to dva dny po vánočním týmovém večírku, kam jsem se přišel rozloučit.

Přišla mi SMS od Claire (Williamsové), kdy mi napsala, jestli ti to ještě nechci rozmyslet. Tak jsem jí odepsal, že si o tom budeme muset promluvit. Hned mi tedy zavolala a já za ní odjel do Anglie, kde jsme diskutovali o všem možném.

Byl to dlouhý rozhovor a trvalo mi nějaký čas, než jsem se na 100 procent rozmyslel. Nebylo to jen o mě, stálo to i na Bottasovi a Mercedesu.

Snažím se jen následovat své srdce. Dostávám spoustu zpráv od fanoušků a rodiny. Nikdy mi zatím nenapsal, abych to nedělal, tak jsem prostě šel za svým srdcem, to prostě miluji," řekl pro GPUpdate Massa.

Brazilské loučení Felipeho Massy | foto: Williams F1 Team

Massa by se prý nevrátil, pokud by si nebyl jist, že Williams bude v konkurenceschopné formě. "Nechtěl jsem se for Formule 1 vracet a být jen nějakým křovím. Chci být někde, kde vím, že jsem potřebný a také že budu moci závodit. 

Zatím nemůžeme říct, jak na tom jsme a jak vlastně bude vypadat letošní sezóna, ale já jsem se vrátil, protože jsem pocítil šanci, že mohu ještě zůstat mezi nejlepšími profíky," zakončil brazilský pilot.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 3 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy