Red Bull v Barceloně. Verstappen to vidí jasně

Verstappen a trochu duhového pohledu | foto: Red Bull Racing

Nejmladší vítěz velké ceny Max Verstappen se rozpovídal o dosavadním průběhu testů. U Red Bullu se prý spíše honily kilometry, něž aby se stáj pokoušela zajíždět nějaké rychlé časy. Situace je dle mladé nizozemské pušky dobrá, ale Mercedes je pořád napřed.

Mercedes přeš zimu neztratil ani špetku ze své formy, ba naopak možná ještě o něco přidal. A přestože byl právě Red Bull spojován se statusem hlavního konkurenta Stříbrných šípů, tak to zatím vypadá, že nejvíce tovární stáj německé automobilky ohrožuje Ferrari.

"Je jasné, že na začátku sezóny nad námi budou mít výhodu, co týče výkonu pohonné jednotky. Pořád si ale myslím, že je doháníme. Pro nás jsou teď primárním cílem najeté kilometry, abychom se ujistili, že vše sedí. Zatím je vše v pořádku. Zatím se pro nás vše vyvíjí dobře, něco jsme najezdili a člověk si také zvykl na nové auto. Celý tým se teď učí, jak k novému typu monopostu přistupovat," okomentoval situaci mladý Holanďan.

Na otázku, zda nějaký tým předvedl něco naprosto překvapivého, Max odpověděl: "Ne, zatím jsem nezpozoroval žádné velké překvapení. Je ale brzy na to, abychom sledovali, co se vlastně děje kolem nás. Prostě se držíme našeho plánu a jedeme si svou."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy