Hamilton žádá fanoušky, aby navrhli nový design jeho přilby + FOTO

Šablona přilby Lewise Hamiltona | foto: Lewis Hamilton

Lewis Hamilton letos nastoupí se zcela novým designem své přilby. Vybere si ho z návrhů, které mu zašlou fanoušci.

Trojnásobný mistr světa hájící barvy Mercedes s vybraným návrhem bude závodit v letošní sezóně Formule 1. Fanoušci si musí stáhnout šablonu, a pak svá díla nahrát na Instagram. Vítěz navíc obdrží při osobním setkání repliku Hamiltonovy přilby v plné velikosti i s jeho podpisem.

"Chceš navrhnout design mé závodní helmy pro nadcházející sezónu F1? S vítězem se osobně setkám na jedné z tratí, abych jim předal cenu - repliku přilby v plné velikosti. Hledám omračující nový návrh, který bude rozvíjet má současná témata a který bude obsahovat jablečnou červenou z mých existujících návrhů," uvádí Hamilton.

"Vyberu si design, který podle mě bude nejstylovější, inspirující, ikonicky a oku lahodící. Pro vstup jednoduše nahrajte vaše návrhy na svůj účet na Instagramu s hashtagem #LH44Design. Prosím, pro návrh využijte šablonu přilby," dodává pilot Mercdeseu.

V následující fotogalerii si můžete prohlédnout různé designy přileb, které v minulosti používal:

Podle nových pravidel musí piloti nastupovat se stejným designem přilby po celý rok, mohou se měnit pouze detaily. Výjimku a zcela odlišné barvy si mohou vybrat jednou ročně, zatímco v minulosti je měnili závod od závodu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy