Willi Weber: Schumacherova rodina by měla říct pravdu

Michael Schumacher | foto: www.raceofchampions.com

Bývalý manažer Michaela Schumachera si myslí, že by jeho rodina měla veřejnosti sdělit celou pravdu a veškerá fakta o zdravotním stavu zraněného jezdce.

Weber pomáhal v nejlepších letech směrovat kariéru sedminásobného německého mistra světa od jeho počátků v nižších závodních sériích. Miliony fanoušků Michaela na celém světě podle něj mají právo na to, aby se dozvěděly pravdu.

"Už nějakou dobu říkám, že rodina Schumachera neříká celou pravdu. Je čas nalít si milionům jeho fanoušků čistého vína. Ale jako bych hrách na stěnu házel," uvádí pro Bunte Weber.

Jeho nejbližší příbuzní po vážném zranění hlavy, které si Michael přivodil 29. 12. 2013 při lyžování v Alpách, odmítají poskytovat bližší informace. Jejich mluvčí Sabine Kehmová nic nekomentuje a zástupce z řad médií vždy žádá o to, aby respektovali soukromí rodiny.

Michael Schumacher v Závodě šampionů 2012 | foto: www.raceofchampions.com

Weber nicméně stále doufá, že se situace jednou zlepší - po tak dlouhé době by ale muselo jít o zázrak: "Když jsem sám doma a zvoní telefon, často si myslím, že to bude Michael a řekne: 'Willi, jak se vede?' Naděje umírá poslední."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 13 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy