Z naší současné pozice moc radost nemáme, tvrdí sportovní ředitel Hondy

Yusuke Hasegawa a Eric Boullier v Bahrajnu | foto: Honda Racing F1

McLaren letos dokázal nejlépe dosáhnout na pátou příčku, což je stejný výsledek, který tým předvedl i v premiérové sezóně, kdy tradiční britská stáj začala používat pohonné jednotky od Hondy.

Přestože stáj z Wokingu letos zaznamenala lepší výsledky než loni, tak pořád nepatří mezi horké kandidáty na pódiová umístění. Vedení týmu tak samozřejmě nemůže být ze současné situace úplně nadšené, ale i tak věří, že se vše brzy srovná.

"Jsme napůl šťastní, ale rozhodně nás neuspokojuje naše současná pozice. Naši lidé odvedli dobrou práci, ale s umístěním být spokojeni nemůžeme," okomentoval současnou situaci sportovní ředitel Hondy, Jusuke Hasegawa.

Jenson Button v kvalifikaci v Mexiku | foto: McLaren

K současné pozici McLarenu se vyjádřil i šéf stáje Eric Boullier: "Dá se říct, že z devátého místa jsme se dostali na šesté. Co se týče výkonnosti, tak chceme co nejdříve stáhnout rozdíl a v blízké budoucnosti vyhrávat. Pořád se posouváme. My víme, na čem děláme a co musíme udělat pro to, abychom vyhrávali. Samozřejmě nemůžeme být se současnou pozicí spokojeni, jak již řekl pan Hasegawa. Ale víme, že se pořád přibližujeme a snižujeme náskok. Je to vidět v každém závodě, prostě se pokaždé přibližujeme."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 1 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy