Nejsilnější partnerství v roce 2017 - Hamilton o "úžasné schůzce" s Wolffem v kuchyni

Lewis Hamilton (vlevo) a sportovní ředitel Mercedesu - Toto Wolff | foto: Daimler AG

Lewis Hamilton po neobvyklé schůzce s Totem Wolffem věří, že Mercedes bude v roce 2017 opět ve velmi dobré pozici. Se svým novým týmovým kolegou vytvoří tu nejsilnější jezdeckou dvojici.

Mercedes stále hledá náhradu za Nica Rosberga, který po zisku titulu ohlásil odchod z Formule 1. Mezi hlavní kandidáty na jeho místo patří Valtteri Bottas, Pacal Wehrlein, ale hovoří se také o Jensonovi Buttonovi, Sebastianovi Vettelovi a Carlosovi Sainzovi.

Německý tým zatím svého druhého pilota neoznámil, hodlá tak učinit brzy - do konce roku 2016. Sportovní ředitel Toto Wolff naznačil, že jsou připraveni učinit "odvážné rozhodnutí."

Pokud jde o zdržovací taktiku Hamiltona v Abú Zabí, nehodlá již nic řešit. O víkendu se se svým jezdcem sešel na neobvyklém místě, aby vše společně probrali: "Zdravím všechny, jsme v Totově kuchyni. Právě jsme měli úžasnou schůzku," oznámil v neděli Hamilton na Instagramu.

"Všem jsem vám jen chtěl zaslat zprávu a dát vědět, že v příštím roce vytvoříme to nejsilnější partnerství a že se znovu těšíme na boj o tento šampionát. Doufám, že jste všichni v pořádku," uvádí britský pilot Mercedesu.

Na druhém videu Wolff dodává: "Ahoj všichni. Strávili jsme spolu pár dobrých hodin, měli jsme opravdu fantastickou schůzku. V roce 2017 se vrátíme tak silní!"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 4 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy