Red Bull bude i nadále jezdit s motory Tag Heuer

Renault | foto: Renault Sport F1

Red Bull oznámil, jak se budou jmenovat pohonné jednotky, s nimiž bude jezdit příští rok.

O tom, že by Red Bull jezdil v příští sezoně s jinými motory než těmi od Reanultu, se nepochybovalo. Otázkou jen bylo, jak se budou jmenovat. Před touto sezonou Red Bull začal spolupracovat s výrobcem hodinek Tag Heuer, přičemž podle něj pojmenoval i motory, se kterými jezdí. V útrobách se pochopitelně nachází jen přejmenovaná pohonná jednotka Renaultu.

Jméno na ní je jen komerční záležitostí. Nejedná se přitom o žádnou novinku, protože jména motorů po sponzorech jsme mohli zaregistrovat už i v minulosti. Red Bullu má navíc poměrně špatné vztahy s Renaultem, i když spolu vyhráli hned několik titulů.

"Moc mě těší, že dnes prodlužujeme naše motorové partnerství s TAG Heuer. TAG Heuer a Red Bull Racing jsou dvě značky, které mají obě vášeň pro závodění a snahu dělat věci odlišně, což tvoří základ našeho partnerství," potvrzuje šéf Red Bullu Christian Horner.

Red Bull Racing prodlužuje partnerství s TAG Heuer | foto: Red Bull Racing

Včera prodloužili smlouvu s firmou Tag Heuer spolupráci a pohonné jednotky od Renaultu budou nazývat jejich jménem. "Red Bull je dynamický a mladý tým s marketingovou strategií, která je podobná té naší," řekl zástupce firmy Tag Heuer Marc Biver pro F1.com.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 7 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy