Hamilton nepochybuje o tom, že se dostane zpět do čela šampionátu

Lewis Hamilton v závodě v Singapuru | foto: Daimler AG

Lewis Hamilton byl poražen svým týmovým kolegou Nicem Rosbergem v posledních třech závodech, což zapříčinilo, že na svého hlavního rivala v boji o titul momentálně ztrácí 8 bodů.

"V Singapuru to byl pro mě náročný víkend, takže dojet na stupních vítězů bylo dobrým omezením ztráty. Každopádně Nico odvedl perfektní práci a já neměl zrovna ten nejlepší víkend. Ale takhle to chodí," řekl Hamilton.

"Oba dva jsme hodně soutěživí. V některých víkendech se daří více Nicovi, v některých zase mi. Je to kombinace různých věcí, které musí do sebe zapadnout, abyste měl silný víkend."

Před letní pauzou vyhrál Hamilton šest ze sedmi závodů a doufá, že další vítězství přidá ve zbývajících závodech. "Stále máme před sebou 6 závodů, takže do toho musím dát jednoduše vše a věřit v nejlepší výsledek. To je vše, co jako sportovec můžete udělat."

Lewis Hamilton v Singapuru | foto: Daimler AG

"Je potřeba získat pár dobrých výsledků, abych se dostal zpátky do čela, nicméně tohle jsem zažil v minulosti už několikrát, takže není důvod myslet si, že se to nestane znova. Sepang je trať, kde se mi obvykle daří, takže se opravdu těším," dodal Brit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy