Bylo to skoro ideální kolo

Velkým úspěchem skončila kvalifikace pro zítřejší závod pro Giancarla Fisichellu, který bude začínat ze čtvrté řady startovního pole. Svoje letmé kolo hodnotí za skoro ideální a potvrzuje to minimální ztráta na jezdce před ním.


Tím není nikdo jiný než 5násobný mistr světa Michael Schumacher s vozem Ferrari. Na to, že je Ital hvězdou týmu Jordan a že především on je tím největším současným kapitálem týmu jsme si již zvykli, ale že zajede čas jen o 61 tisícin vteřiny horší, než M. Schumacher, aniž měl německý pilot problémy, to je jistě překvapením pro všechny.

„Dnes jsem zajel velmi dobré kolo, téměř dokonalé. Vůz byl přiměřeně dobrý a jsem velmi spokojen, nedoufal jsem totiž, že bychom mohli začínat z prvních čtyř řad,“ prohlásil Fisichella. Dále nezapomněl pochválit kromě vozu celý tým a prozradit, že si v zítřejším závodě věří na body. „Možná se mi podaří získat i nějaké body,“ dodal jezdec.

Ralph Firman byl se svým výkonem také spokojený i když jeho 16. pozice nesnese srovnání s výkonem týmového kolegy. Přesto dokázal Brit porazit další letošní debutanty, Pizzoniu, da Mattu a Wilsona. „Udělal jsem malou chybu, ale myslím si, že bych si stejně nepolepšil. Máme pro závod dobrý vůz a já se na zítra velmi těším,“ prohlásil Firman.

Gary Anderson, šéfinženýr stáje Jordan se domnívá, že má britský tým pro své piloty připravenu dobrou strategii a s trochou štěstí by z toho mohly být i první body.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy